четвъртък, 2 април 2009 г.

Камелия: Любовница съм на Big Brother


„Аз съм любовница на Биг Брадър. Лелле ..сега как ще го емнат жълтите вестници", изтресе, не по сценарий, Камелия в „Голямата уста" снощи.

Изпрати на приятел

Сподели във Facebook Сподели във Facebook



Интересен лапсус, би казал чичко Фройд. Огненото момиче не е за изпускане, а се оказва, че е добра не само в събличането и пеенето. Камелия се усъвършенства като водеща само за няколко издания на „Голямата уста" и вече е привлякла вниманието на телевизионни продуценти, които са готови да инвестират в нейно предаване, говори се из телевизионните среди.

Вероятно самият Нико Тупарев не е чужд на тази идея и ще направи необходимото да задържи златното пиленце. В първото предаване Камелия имитираше Азис, но вече е много по-естествена и находчива от него. Да не говорим колко е секси, и за това, че е къде къде по-приятна за гледане. Поне за хетеросексуалните. Когато договорът на Василка изтече, току виж предаването му, което се продуцира от Нико Тупарев, се превърнало във „Вечерното шоу на Камелия".

Или на Карамелия, както тя сама се нарече. Друг е въпросът, че босът на „Вип Брадър" прогресивно изперква. В 1.30 ч. през нощта при Камелия се изтресе дете на 11 години, защото пускало много sms-и. По точно 28. Малката Виктория стана нощна атракция. Даже я вкараха в Къщата, където се запозна с идола си Ивайла Бакалова, Гала, Софка и т.н.

Уж имаме „Агенция за закрила на детето" или нещо подобно. Андрей Слабаков хубаво отвори темата за децата в Къщата. Той посочии очевидното, че с влизането на Азис простотията е взела да прелива, ама той щял да оправи нещата и да направи шоуто високоинтелектуално.


Bookmark and Share
+добави в любими.ком

       

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница